O podjetju

Podjetje HUBAT d.o.o. je bilo ustanovljeno kot dopolnilna dejavnost samostojnemu podjetniku Hubat Petru, ki je svojo poslovno pot začel leta 1992. Poleg vrtnarstva se je odločil za pot samostojnega podjetnika tudi v panogi prevozništva. Začetna dejavnost je bila opravljanje prevozov za Petrol, kmalu sta iz enega tovornjaka »zrasla« dva in sledila je sanacija zapuščenega skladišča naftnih derivatov v Kamniku s sodobno opremo za talno polnjenje.

Z ustanovitvijo podjetja HP Commerce smo pričeli samostojno prodajati gorivo na širšem območju Ljubljane. Sledil je nakup dodatnih tovornjakov, tako smo lahko neodvisno opravili vse storitve v verigi: od nakupa, do prevoza v skladišče, skladiščenja ter na koncu do razvoza in prodaje. Širitev v trgovsko dejavnost nam je omogočala, da smo kupcem nudili kvalitetno, zanesljivo ter ugodno dostavo ekstra lahkega kurilnega olja, dieselskega goriva in kasneje BIOdiesla.

Januarja 2006 smo po polletnih pripravah uspešno prestali presojo za standard ISO 9001. Podjetje je v skladu s standardom uvedlo konstantno preverjanje in zagotavljanje kakovosti vseh delovnih procesov. V začetku leta 2010 se je HP Commerce d.o.o. pričela aktivneje ukvarjati z mednarodnim transportom vnetljivih tekočin. V ta namen smo vsako leto širili vozni park.

V letu 2012 smo uresničili naš 10-letni cilj in postali lastnik skladiščnih, servisnih, pisarniških in parkirnih prostorov na Korenovi cesti 5b v Kamniku, kjer sedaj poslujemo.

Skozi leta smo prevzeli vse dejavnosti in sredstva od Hubat Petra, ki se je leta 2009 upokojil. V podjetju smo postopoma povečevali dejavnost prevozništva, zato smo 29.06.2017 podjetje preimenovali v HUBAT d.o.o., transport trgovina in storitve.

Naš vozni park obsega vozila ekološkega razreda  EURO5 EEV in EURO6 ter prikolice za prevoz nevarnih snovi tipa LGBF in L4BH.

Vsa vozila so s pisarno povezana s sledenjem, tako da v vsakem trenutku lahko določimo pozicijo vozila.

Osnovna dejavnost podjetja je prevoz blaga oz. različnih vrst v domačem in mednarodnem prometu ter posredovanje tovrstnih prevozov s skupaj več kot 25-letno tradicijo. ADR prevozi nevarnih snovi s cisternami se večinoma izvajajo na evropskem trgu, večino v Severni in Srednji Evropi, nakaj pa tudi v državah bivše Jugoslavije.

Naša filozofija podjetja temelji na zanesljivosti, aktivnim partnerskim odnosom in nenehnim inovativnim prilagajanjem gospodarskemu razvoju. S pridobitvijo certifikata ISO 9001 smo se zavezali, da bomo nenehno izboljševali sistem kakovosti in sistematično zmanjševali vpliv na okolje z novimi investicijami in tehnologijo.

Eden glavnih ciljev je spoštovanje zakonov, standardov in oseb vpletenih v delovni proces. Varnost in medsebojni odnosi v podjetju so prioriteta med opravljanjem delovnih nalog. Vsi zaposleni smo zavezani k dobremu gospodarjenju in izboljševanju delovnih pogojev in sredstev dela..

Kot rezultat Vam ponujamo varne in zanesljive transportne in logistične rešitve.

Osebna izkaznica

HUBAT d.o.o.
Korenova cesta 5b
1241 KAMNIK
Tel.: +386 (1) 723 09 00
E-mail: info@hubat.si
Matična številka: 1469304
Št. vložka: 13265500
ID za DDV: SI40854167
TRR: 02301-0053851456
IBAN: SI56 0230 1005 3851 456
direktor: Gregor Hubat

Izberite vse načine, s katerimi želite biti v kontaktu z Hubat d.o.o.:

Iz obveščanja se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil.

S klikom spodnji gumb potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp. Več o postopkih zasebnosti Mailchimpa si lahko preberete tukaj.