Kvaliteta in okoljevarstvo

Kot družinsko podjetje smo majhni in fleksibilni. Sledimo razvoju tehnologije in standardom kvalitete opravljanja prevozov s tehnološko dovršenimi tovornjaki. Z rednimi izobraževanji voznikov, pregledi vozil izkušenih mehanikov in s sledenjem standardom v cestnem prometu, želimo zagotavljati najvišjo zanesljivost in točnost prevozov. Naš cilj je utrjevanje položaja kot zanesljivega prevoznika in vzpostavitev aktivnega partnerskega odnosa s strankami.

Podjetje se je zavezalo k izvajanju okolju prijaznih logističnih storitev. Vsa tovorna vozila izpolnjujejo evropske zahteve o dovoljenih količinah izpušnih plinov in stopnji hrupnosti, zato so vsa naša vozila opremljena z Euro 5EEV in Euro 6 motorji. Dodatno zmanjšanje izpustov dosegamo z uporabo biodizla kot pogonsko gorivo.

Nenadzorovane izlive tekočin v okolje preprečujemo z vgradnjo lovilcev maščob na parkirišču in na pretakalnih ploščadih, ki so vgrajeni v skladu z veljavnimi tehničnimi, standardnimi in gradbenimi normativi. Pralna ploščad ima usedalnik in lovilce maščob, okrog rezervoarja za goriva so nameščeni lovilni bazeni za preprečitev izpusta nevarnih snovi v okolje. Za izpravnost in čiščenje poskrbi ekološki servis.

Pri pranju vozil uporabljamo okolju neškodljiva moderna čistila, ki imajo minimalen vpliv na okolje.

Izberite vse načine, s katerimi želite biti v kontaktu z Hubat d.o.o.:

Iz obveščanja se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil.

S klikom spodnji gumb potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp. Več o postopkih zasebnosti Mailchimpa si lahko preberete tukaj.