Kurilno olje

Za toplo zimo in pomlad, KURILNO OLJE dostavlja HUBAT! ŽE 30 let!

Plačilo z GOTOVINO

300 - 999 L

Cena: 1,100€/lit

PREVOZ: 30€

POKLIČI 080 22 36

1000 - 1999 L

Cena: 1,100€/lit

PREVOZ: 0,030 €/lit

SKUPAJ 1,130 €/lit

Plačilo s KREDITNO, DEBETNO KARTICO ali LeanPAY

300 - 999 L

Cena: 1,100€/lit

PREVOZ: 50€

POKLIČI 080 22 36

1000 - 1999 L

Cena: 1,100€/lit

PREVOZ: 0,050 €/lit

SKUPAJ 1,150€/lit

Delni stroški obročnega odplačevanja so 0,5% za vsak obrok

AdBlue 0,50 €/lit

Dizel 1,462 €/lit

Cenik velja od 25.05.2024

Dostava na gorenjsko regijo (torek in četrtek)

Prevoz nad 25 km, 1,20€ za vsak prevožen kilometer!

Informacije in vprašanja

Skladno s 27.b členom ZVPot-F, Uradni list RS št. 38/2014, smo z letom 2015 spremenili cenik in ločili stroške plačilnega instrumenta tako, da so ti vidni na ceniku in računu stranke ob nakupu goriva. Stroški se zaračunavajo samo za obročno plačevanje. Višina stroškov je odvisna od zneska nakupa in števila obrokov.

Po desetih letih smo bili s 1. decembrom 2012 prisiljeni ukiniti plačevanje kurilnega olja na obroke preko trajnika.

Namesto te možnosti lahko po novem kurilno olje plačate na 2-12 obrokov. Za plačilo potrebujete  izmed KREDITNIH kartic NLB (Karanta, Eurocard-Mastercard ali Visa), ter Diners kartico ali American express. Na kartici potrebujete razpoložljiv limit v višini celotnega nakupa, zato se je o tem pametno prej pozanimati pri izdajatelju kartice, poleg tega pa morate seveda poznati vašo PIN kodo. Voznik Vam ob dostavi najprej preko prenosnega terminala obremeni Vašo kartico za celoten znesek, vnesel bo želeno število obrokov in če je transakcija uspešna, Vam natoči gorivo.

V letu 2023 smo  uvedli dodatno možnost obročnega plačevanja preko LeanPay
Možnost je za obstoječe iporabnike LeanPay-a zelo enostavna, za uporabnike, ki storitev uporabljajo prvič, pa je potrebna osebna avtorizacija na enem od prodajnih mest ali na sdežu našega podjetja.

S 13. septembrom 2022 je v veljavo prešla odredba vlade RS, da se cene naftnih derivatov oblikujejo vsakih 14 dni. Ker trgovci v skladu s to uredbo cen, ne smemo presegati določene cene, moramo stroške prevoz ločiti od cene goriva. Seveda je razumljivo, da tudi pred tem časom nihče ni prevozov opravljal zastonj, razlika je v tem, da je bil prevoz pred to uredbo zajet v ceni goriva, sedaj pa je na računu naveden ločeno.

Prava cena je seštevek blaga in storitev, to ceno vam bomo tudi ob poizvedovanju posredovali. Za primerjavo z drugimi dobavitelji, pa morate sami sešteti ceno goriva in prevoza. Cena obojega pa je odvisna od načina plačila in količine. Običajno velja da se ne izplača naročati količin manjših od 1.000 litrov in da je gotovina najugodnejše plačilno sredstvo.

V letu 2023 smo  uvedli dodatno možnost obročnega plačevanja preko LeanPay
Možnost je za obstoječe iporabnike LeanPay-a zelo enostavna, za uporabnike, ki storitev uporabljajo prvič, pa je potrebna osebna avtorizacija na enem od prodajnih mest ali na sdežu našega podjetja.

Načeloma je kreditna kartica tista, ki Vam bo konstantno omogočala KREDITIRANJE Vaših nakupov, zato je pametno da si jo priskrbite. NLB omogoča pridobitev kreditnih kartic tudi osebam, ki NISO njihovi komitenti, zato je ta možnost omogočena res prav vsem. Če kljub temu ne želite imeti kreditne kartice, si lahko preko povezanega posla pri NLB uredite plačevanje v obrokih. Obrestno mero Vam naše podjetje subvencionira zato so stroški minimalni. Postopek je hiter in enostaven. Pri nas si naročite predračun za željeno količino in se z njim oglasite v najbližji poslovalnici NLB, kjer si uredite kredit.

V Sloveniji se kakovost kurilnega olja določa s standardom SIST 1011. Ta predpisuje mejne vrednosti Ekstra lahkega kurilnega olja (EL-KO), ki zagotavljajo normalno delovanje ogrevalnega kotla. Vsa goriva v skladu s predpisi redno vzorči in pošilja na analizo zunanje podjetje SGS Slovenija. Tak pristop k preverjanju zagotavlja visoko točnost in nepristranskost rezultatov, zato lahko našim kupcem pri vsaki dobavi zagotovimo izredno kakovostno kurilno olje. Povzetek poročila o kakovosti kurilnega olja imate običajno natisnjen na hrbtni strani dobavnice. Primer pa si lahko ogledate tudi tukaj!

DOSEDANJE IZKUŠNJE

Iz dosedanjih izkušenj smo se predvsem naučili, da sta za kupca najpomembnejša kvaliteta in cena, zato blago kupujemo samo pri priznanih dobaviteljih kot sta PETROL in OMV, ceno in plačilne pogoje pa poskušamo prilagajati tako, da so za kupca ugodni.

Izberite vse načine, s katerimi želite biti v kontaktu z Hubat d.o.o.:

Iz obveščanja se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil.

S klikom spodnji gumb potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp. Več o postopkih zasebnosti Mailchimpa si lahko preberete tukaj.