Izjava o zasebnosti

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:

Hubat d.o.o.
Korenova 5b
1241 Kamnik
Slovenija

Hubat d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Hubat d.o.o.. Z uporabo spletnega mesta www.hubat.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran Hubat d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo:

• naslov IP,
• vrsta brskalnika,
• imena domen,
• čas dostopanja,
• naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Hubat d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Hubat d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Hubat d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene internih tržnih raziskav, obveščanja strank o novostih na spletni strani, obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Hubat d.o.o. nudi.

Varovanje osebnih podatkov

Hubat d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktna e-pošta/kontaktni obrazec

Z osebnimi podatki, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi kontaktnih obrazcev, po telefonu ali e-pošti, ravnamo zaupno. Vaše podatke uporabljamo izključno za v naprej opredeljen namen, za obdelavo vašega povpraševanja. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je 6 (1f) člen Splošne uredbe EU o varstvu podatkov. Naš in vaš upravičeni interes za to obdelavo podatkov pri tem izhaja iz cilja, da odgovorimo na vaša povpraševanja, po potrebi rešimo obstoječe težave ter smo s tem deležni in spodbujamo vaše zadovoljstvo kot stranke oziroma uporabnika naše spletne strani.

Na naši spletni strani vam nudimo možnost, da se prijavite na naše spletne novice. Če ste privolili v prejemanje naših spletnih novic, za pošiljanje (v kolikor je mogoče individualnih) informacij o izdelkih, akcijah, nagradnih igrah ter novostih iz ponudbe in e-mailih za izvajanje anket o zadovoljstvu kupcev, porabljamo vaš e-poštni naslov in po potrebi vaše ime za pošiljanje. Te podatke shranjujemo ter obdelujemo za namene pošiljanja spletnih novic. Vsebine spletnih novic obsegajo akcije (ponudbe, akcije s popusti, nagradne igre, itd.), ter tudi preostale izdelke in osnovne novosti o podjetju, ki jih Hubat d.o.o. ponuja.

Z vašim soglasjem evidentiramo vaše obnašanje med uporabo na spletnih straneh, ki so priključene spletni strani www.hubat.si ter spletnih novicah.

V kolikor prekličete svoje soglasje za prejemanje Hubatovih spletnih novic, se vaši podatki izbrišejo iz ustreznih razdelilnikov e-pošte.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.
Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Piškotki so namenjeni boljšemu delovanju spletnih aplikacij in tako se v piškotke lahko beležijo vaše nastavitve, preference, informacije o prijavi uporabnika in drugo.
Piškotki so tako potrebni za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri zbiranju statistik o obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika in drugo. S pomočjo piškotkov vam morebitni oglaševalski partnerji lahko servirajo relevantne oglase.
Glede zakonskih omejitev in določilih hranjenja piškotkov na uporabnikovih brskalnikih si lahko pogledate tukaj.

Nekateri piškotki so tako nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali shranijo le, če se tem strinjate. V splošnih pogojih so napisana tudi navodila, kako lahko posamezne piškotke odstranite s tem, da sledite povezavam navedenih v pogojih.
V primeru, da imate na vašem brskalniku že hranjene piškotke bodo po zavrnitvi ti piškotki ostali, vendar se ne bodo shranjevali novi piškotki. Po preteku časa veljavnosti piškotka bodo le ti tudi odstranjeni.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

Izberite vse načine, s katerimi želite biti v kontaktu z Hubat d.o.o.:

Iz obveščanja se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil.

S klikom spodnji gumb potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp. Več o postopkih zasebnosti Mailchimpa si lahko preberete tukaj.