Kvaliteta in okoljevarstvo

Kot družinsko podjetje smo majhni in fleksibilni. Sledimo razvoju tehnologije in standardom kvalitete opravljanja prevozov s tehnološko dovršenimi tovornjaki. Z rednimi izobraževanji voznikov, pregledi vozil izkušenih mehanikov in s sledenjem standardom v cestnem prometu, želimo zagotavljati najvišjo zanesljivost in točnost prevozov. Naš cilj je utrjevanje položaja kot zanesljivega prevoznika in vzpostavitev aktivnega partnerskega odnosa s strankami.

Podjetje se je zavezalo k izvajanju okolju prijaznih logističnih storitev. Vsa tovorna vozila izpolnjujejo evropske zahteve o dovoljenih količinah izpušnih plinov in stopnji hrupnosti, zato so vsa naša vozila opremljena z Euro 5EEV in Euro 6 motorji. Dodatno zmanjšanje izpustov dosegamo z uporabo biodizla kot pogonsko gorivo.

Nenadzorovane izlive tekočin v okolje preprečujemo z vgradnjo lovilcev maščob na parkirišču in na pretakalnih ploščadih, ki so vgrajeni v skladu z veljavnimi tehničnimi, standardnimi in gradbenimi normativi. Pralna ploščad ima usedalnik in lovilce maščob, okrog rezervoarja za goriva so nameščeni lovilni bazeni za preprečitev izpusta nevarnih snovi v okolje. Za izpravnost in čiščenje poskrbi ekološki servis.

Pri pranju vozil uporabljamo okolju neškodljiva moderna čistila, ki imajo minimalen vpliv na okolje.


NAROČITE SE NA E-NOVICE


Naročite se na naše e-poštno obveščanje in obveščali vas bomo o novostih in aktualnih akcijah.


Invalid email
To polje je zahtevano.
Uspešno ste se naročili na e-poštno obveščanje.